Produsele nepersonalizate trebuie sa depaseasca suma de lei pentru a finaliza comanda!
Logo
Socializeaza
Imprimam ideile tale pe tricouri, hanorace, sepci, cani, mouse-pad, etc.
VEZI PRODUSELE
Transport si livrare
CONDIŢII DE TRANSPORT ŞI LIVRARE
 
Pentru livrarea comenzilor folosim SameDay şi Fan Curier sau ridicarea direct de la atelierul nostru din Bucureşti. Curierul îţi aduce comanda la uşă în cel mai scurt timp. Dacă locuieşti în Bucureşti sau te afli doar în trecere, poţi să le ridici direct din atelierul nostru, fără nici o taxă de transport.
 
Costuri de transport!
Preţul transportului depinde de valoarea comenzii făcute de tine: TRANSPORT GRATUIT - dacă valoarea cosului de cumpărături depăseste 299 lei. Dacă achiziţia ta este sub 299 lei, valoarea transportului este de aproximativ 17 lei. Valoarea transportului se poate modifica dacă adresa ta de livrare se află în afara ariei de livrare a curierului (Fan Curier/SameDay), în această situaţie te vom contacta telefonic pentru a va înstiinţa. Desigur, plata transportului este zero daca alegi să îţi ridici personal comanda de la atelierul nostru.
 
Comanda ajunge în...!
După finalizarea comenzii o să primeşti un e-mail de confirmare a comenzii(sau, eventual, un apel telefonic, dacă sunt aspecte de clarificat). Comenzile vor fi procesate şi expediate în max. 2-3 zile lucrătoare (sâmbăta şi duminica sunt zile nelucrătoare). Livrarile se pot face şi în zilele de sâmbătă doar în localităţile în care firma de curierat(Fan Curier/SameDay) are serviciu de livrare sâmbăta. Totuşi, în perioada diverselor sărbători de peste an, există posibilitatea ca unele comenzi să fie prelucrate cu o mică întarziere, situaţie în care vă vom anunţa telefonic detaliile despre data exactă a livrării. În cazul ridicării comenzii de la sediul nostru, vei fi înstiinţat telefonic sau printr-un sms că poţi veni să îţi ridici comanda.
 
ATENŢIE!!! În cazul comenzilor care includ şi modele personalizate, durate de livrare este posibil să fie mai mare cu 2 zile, în funcţie de timpul necesar suplimentar de prelucrare a graficilor primite.
 
Dacă comanda ta întarzie!
Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin e-mail!
Va multumim!
Va multumim pentru mesajul trimis!
Ok
Eroare!
Ne pare rau dar s-a produs o eroare!
Ok