Produsele nepersonalizate trebuie sa depaseasca suma de lei pentru a finaliza comanda!
Logo
Socializeaza
Imprimam ideile tale pe tricouri, hanorace, sepci, cani, mouse-pad, etc.
VEZI PRODUSELE
Cum comand online

Pentru a comanda un produs de pe site-ul nostru, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1. Citesti detaliile fiecarui produs.

2. Alegi produsul dorit

PRODUS

• alegi model

• alegi culoare

• alegi marimea

• cantitatea o vei selecta din cosul tau de cumparaturi.

Daca doresti sa adaugi mai multe informatii despre comanda ta, le poti completa in casuta cu MESAJ, iar daca este ceva urgent nu ezita sa ne contactati telefonic, prin email sau pe retelele de socializare. Toate informatiile sunt in sectiunea de CONTACT. Daca ai terminat cumparaturile in sectiunea COS CUMPARATURI finalizezi comanda. Poti finaliza comanda avand un cont pe siteul nostru sau fara cont.

3. Completeaza Adresa de facturare (persoana fizica sau firma). Daca adresa de livrare este identical cu cea de facturare bifeaza pentru a nu mai completa inca odata, daca sunt diferite in urmatorul pas completeaza adresa de livrare.

4. Alege metoda de livrare – CURIER

5. Alege metoda de livrare.

Prin PLATA RAMBURS se achita contravaloarea produselor si a transportului in momentul livrarii coletului, in numerar.

Plata cu cardul PLATA CU CARDUL se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. Nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

6. Confirma comanda Bucura-te de produsul comandat! Vei primi un mail de confirmare care va contine lista produselor comandate si detaliile aferente acestora. In unele cazuri te vom contacta telefonic pentru a stabili mai multe detalii, sau daca nu intelegem exact detaliile comenzi. Dupa ce produsul este gata primesti un nou mail in care te vom informa ca a plecat spre tine.

Va multumim!
Va multumim pentru mesajul trimis!
Ok
Eroare!
Ne pare rau dar s-a produs o eroare!
Ok