CRACIUN

Tricourile de Crăciun, sunt anume țesute pentru ca spiritul Moșului să vă încălzească sufletele atunci când aprindeti luminile bradului. Poate nu ne credeți, dar aceste tricouri sunt de fapt dorințele voastre transmise către tărâmurile magice în care renii zboară, piticii pregătesc minunate cadouri și sunetele colindelor nu se opresc niciodată.

Micuța secție în care se colorează tricourile anume țesute pentru Crăciun, se află chiar acolo unde  dorințele, imaginația și toate gândurile bune ajung atunci când starea de spirit a sărbătorilor ne cuprinde. Mirosul de brad, de plăcinte și de cozonaci umplu camera în care piticii pregatesc veseli tricourile cerute de voi. Înainte să vi le trimită le imbracă chiar ei la săniuș, se mândresc cu ele în zăpadă, după care le scutură de frig, apoi le curăță de țurțuri și la sfârșit le încălzesc în respirația renilor. Fulgi de zăpadă, anume aleși, sunt lăsați să se topească pe fiecare dintre tricouri și, în felul acesta, pigmenții devin mai curați, mai aprinși și capătă puteri neobișnuite.

Se spune că însuși Moș Crăciun, vine noaptea și atinge fiecare tricou cu o binecuvântare numai de el știută. Printre însușirile deprinse de firele țesăturii și de culorile impregnate în acestea nu se știu multe lucruri, ba chiar sunt voci care spun că nici nu trebuiesc aflate. Unii pitici, totuși, ne-au spus că de sunt purtate în noaptea de Crăciun, tricourile transmit în cei ce le poarta bunătate, speranță, iubire, apropiere și pe unii îi înveselește atât de tare, încât devin din nou niște copii.

Fiecare dintre noi ne imaginam Crăciunul într-un fel unic, poate alb și plin de zăpadă, sau colorat și cu lunimi aprinse în brad, plin de colinde cântate în fața ușii. Noi am încercat să punem pe tricourile noastre cele mai frumoase gânduri de Crăciun, dar dacă tu ai alte mesaje cu alte culori, vom fi bucuroși să ți le imprimăm și vom avea grijă ca prețul să fie în spiritul bunăvoiței răspândite în timpul sărbătorilor.

Comparare Produse (0)

Se poate întâmpla ca ideile noaste să nu rezoneze cu surprizele gândite de voi, sau poate că pur și simplu voi vedeți lumea în alte culori, cu alte mesaje, altfel de imagini sau mărimi. Poate că vreți să dăruiți sau să purtați tricouri cu emoții combinate, poate că pur și simplu vă doriți ca cei din jurul vostru să vă înțeleleagă mai bine sau poate vă pregătiți pentru un eveniment unic și doriți ca acesta să fie încadrat de noi pe un tricou personalizat. Vă promitem că vom fi bucuroși să vă desenăm ideile pe tricouri, că le vom trata cu aceeași grijă și pricepere și, de asemenea, că vom fi binevoitori în ceea ce privește prețul acestora, pe care îl vom calcula în funcție de mărimea desenului, de complexitatea și de culorile folosite.
130,00 lei
Tricourile de Crăciun, sunt anume țesute pentru ca spiritul Moșului să vă încălzească sufletele atunci când aprindeti luminile bradului. Poate nu ne credeți, dar aceste tricouri sunt de fapt dorințele voastre transmise către tărâmurile magice în care renii zboară, piticii pregătesc minunate cadouri și sunetele colindelor nu se opresc niciodată
45,00 lei
Tricou draga Mos Craciun iti pot explica...
40,00 lei