FAMILIE

Cel mai puternic strâns în brate, cel dîntâi zâmbet al dimineții, cana preferată de cafea, problemele rezolvate împreună, zâmbetul primit când te întorci acasa, cea mai bună cina, cel mai bun loc de pe canapea și programul preferat de la televizor dezvoltă și cresc familia în moduri pe care nici cei mai mari gânditori nu au reușit să le exprime.

Firele din tricourile noastre de familie sunt țesute cu migală, fără gânduri ascunse, de mâini ce lucrează împreună, ce se cunosc îndeaproape și care-și înțeleg energia apărută la fiecare atingere. Gradul acesta de inimitate le face să funcționeze perfect. Pigmenții sunt alesi împreună după lungi, intense și apoi pasionale discuții, în care petele de culoare sunt aruncate intim pe tricouri și apoi amestecate cu implicare reciprocă. Liniile prind contur armonios, echilibrat și capată sens abia după ce ideile sunt comunicate autentic și atunci mâinile se strâng în brațe, se cunosc și mai bine, se respectă și se iubesc.

Pentru a ajunge în locurile unde se fabrică tricourile noastre pentru membrii familiei, trebuie să trecem prin câteva etape. Mai intâi ne căutăm, apoi împreună găsim drumul potrivit, ne pregătim călătoria și ne punem în bagaje ce credem că-i cel mai important pentru noi. Împreună pășim pe poteci uneori necunoscute, și curajul de a merge inainte ni-l dam unul altuia. Odată ajunși în locul acela, familia prinde o personalitate proprie influențată în principal de comunicarea și rezolvarea împreună a oricăror obstacole ce pot apărea.

Credem că fiecare parte din familia ta e importantă și vrem să ne adaptam la schimbarile ce apar zilnic în viața fiecarui membru din ea, de aceea comunicam permanent și rezolvăm orice problemă apare. Poate că doriți să vă exprimați sentimentele față de membrii familiei în felul vostru, cu mesajele și culorile imaginate de voi. Pentru noi nu e nici o problemă, pretul însă va fi diferit in funcție de complexitatea cerințelor.

Comparare Produse (0)

Tricourile aniversare de la noi sunt colorate cu amintiri, cusute cu întâmplări de toate felurile și etichetate cu dragoste. În felul acesta devin tricouri personalizate făcute de noi și purtate cu încredere în zilele speciale din viata voastră, chiar dacă acestea sunt cele de naștere, onomastice sau pentru că pur și simplu simțiți nevoia să sărbătoriți o reușită, o întâmplare ieșită din comun sau un sentiment de iubire, fericire ori dacă vă simțiți entuziasmati la întrevederea unui nou început.

45,00 lei
Tricou pentru intreaga familie. La cerere se pot adauga sau modifica culorile!
30,00 lei
Tricou destinat viitorilor parinti mama, tata.
45,00 lei
Tricouri pentru intreaga familie. Daca este ceva ce doresti sa adaugi te rugam sa ne specifici la comentariu.
45,00 lei