DAMA

Tricourile nostre de damă sunt țesute cu fir de poveste, dau puteri nebănuite celor ce le dăruiesc și se spune că cine le primește devine mai provocatore, mai afectuoasă și chiar mai îndrăgostită, asta nu o spunem doar noi ci și studiile de specialitate care confirmă acest lucru.

E posibil ca aceste studii să nu fie valabile în toate cazurile, așa că, pe lângă calitatea țesăturii, noi le scăldăm în emoții, le clătim cu atitudine și le uscăm cu vibrații pozitivie pe fiecare dintre ele și cine le poartă devine încrezătoare, strălucește, inspiră, se simte iubită si o fac să zîmbească în fiecare zi.

Desenăm tricouri de damă pentru toate poveștile din viața ta, ne-am gândit la momentele în care pur și simplu simți că lumea e la picioarele tale, sau la sentimentele magice trăite atunci când abia aștepti să-ți schimbi identitatea din femeie în mămică.

Se poate întâmpla ca ideile noaste să nu rezoneze cu surprizele gândite de voi, sau poate că pur și simplu voi vedeți lumea în alte culori, cu alte mesaje, altfel de imagini sau mărimi. Poate că vreți să dăruiți sau să purtați tricouri de damă cu emoții combinate, poate că pur și simplu vă doriți ca cei din jurul vostru să vă înțeleleagă mai bine sau poate vă pregătiți pentru un eveniment unic și doriți ca acesta să fie încadrat de noi pe un tricou personalizat. Vă promitem că vom fi bucuroși să vă desenăm ideile pe tricouri, că le vom trata cu aceeași grijă și pricepere și, de asemenea, că vom fi binevoitori în ceea ce privește prețul acestora, pe care îl vom calcula în funcție de mărimea desenului, de complexitatea și de culorile folosite.  

Comparare Produse (0)

Sub acest tricou se petrece ceva. În burtica celei care îl poartă se clădește un suflet. Ochi iviți din iubire, trup însuflețit din îmbrățișări, imină ce bate precum cea a mămicii. Imprimeul nostru pentru tricoul baby loading, se naște din culori simple dar pline de sentimente puternice. Emoții apărute, cel mai probabil, încă de la prima întâlnire. Sau poate atunci când a primit pentru întâia dată un cadou pentru ea, oferit cu promisiunea lui de a-i dărui, din când în când, si un tricou funny personalizat special pentru noi începuturi.   

45,00 lei

Tricoul nostru pentru viitoare mămici este personalizat cu imprimeuri călduroase și ocrotitoare. Folosim cel mai pufos bumbac și cele mai fine cusături pentru a proteja noul bulgare de viață din burtică. Mesajul de pe tricou pare să spună: Nu deranjați, baby inside! Urmele de piciorușe afirmă faptul că în pântecul mamei se află o ființă cu chef de joacă  și care merită toată dragostea lumii în care se va naște.

45,00 lei

Echipa câștigătoare este formată din cele mai bune prieteneImprimeurile noastre sunt pictate în culori norocoase, pentru cele mai strălucitoare tricouri de damă. Energia este mai puternică, mai binefăcătoare dacă trupa de fete poartă tricourile bbf. Cele mai frumoase amintiri încep întotdeauna alături de o prietenă și dacă aceasta își aranjează părul blond în stilul ei unic și minunat, atunci e normal să-i tranmiți faptul că îi esti alături, oferindu-i un tricou personalizat.

45,00 lei

Echipa câștigătoare este formată din cele mai bune prieteneImprimeurile noastre sunt pictate în culori norocoase, pentru cele mai strălucitoare tricouri de damă. Energia este mai puternică, mai binefăcătoare dacă trupa de fete poartă tricourile bbf. Cele mai frumoase amintiri încep întotdeauna alături de o prietenă și dacă aceasta își aranjează părul blond în stilul ei unic și minunat, atunci e normal să-i tranmiți faptul că îi esti alături, oferindu-i un tricou personnalizat.

45,00 lei

În orice împrejurare un tricou personalizat cu atitudine iese în evidență, mai ales dacă este purtat cu mândrie de o fată ieșită din comun. Tricoul be awesome este imprimat tocmai pentru astfel de personalități. Poate că la prima vedere pare un mesaj funny, scris cu litere țantoțe, ba chiar trufașe.Vă asigurăm că acest tricou de damă nu face decât să sublinieze faptul că oricine îl poartă chiar devine awesome.

45,00 lei

Primul cuvânt rostit, prima emoție simțită, primul zâmbet. Un tricou imprimat cu dragoste pentru cea mai iubitoare, înțelegătoare, caldă și puternică mămică. Dăruit cu cele mai frumoase gânduri, poate de cel care poartă mândru tricoul cu cel mai bun tată. Un tricou simplu dar care spune atâtea lucruri, mesaj scurt dar care provoacă emoții și fluturi în stomac. Oferit într-o zi oarecare, din senin, aduce bucurie, zâmbete, emoții și pupici. 

45,00 lei

La cea mai așteptată petrecere, echipa de prietene nu lipsește. În primele ore, rochiile strălucesc, părul stă perfect dar cu timpul muzica face oamenii să uite de protocol și să prefere o ținută mai lejeră. Tricoul bride team, este special impregnat cu arome de flori sălbatice. Oferite și purtate de cele mai bune prietene, în amintirea vremurilor în care un  tricou simplu personalizat făcea cât o mie de cuvinte. Bumbacul e tratat cu speranță, cu noi începuturi și bineînțeles cu cele mai calde gânduri de bine.

45,00 lei
Tricou bunny tail, pentru un paste cu stil.
45,00 lei

Tricourile noastre de damă sunt țesute cu fir de poveste, dau puteri nebănuite celor ce le dăruiesc și se spune că cine le primește devine mai provocatore, mai afectuoasă și chiar mai îndrăgostită, asta nu o spunem doar noi ci și studiile de specialitate care confirmă acest lucru.

45,00 lei

Fiecare dintre noi este unic și e normal să doriți tricoruri imprimate altfel. Am putea să vă spunem că folosim cele mai fară de seamăn materiale și culori, chiar să garantăm că imprimeurile sunt de origine extraterestră sau oricum ceva nemaivăzut și nemaiîntâlnit. Adevarul este că la noi chiar și tricourile simple sunt făcute din cel mai bun bumbac și colorate cu pigmenți ecologi. Altfel spus tricourile noastre nu conțin E-uri...

45,00 lei
Pentru ca EA merita orice, daruieste-i un cadou pe care il va purta cu mandrie
50,00 lei