Transport si Livrare

Conditii de transport si livrare!
Pentru livrarea comenzilor folosim Fan Curier sau ridicarea direct de la atelierul nostru din Bucuresti. Fan Curier iti aduce comanda la usa in cel mai scurt timp. Daca locuiesti in Bucuresi sau te afli doar in trecere, poti sa le ridici direct din atelierul nostru, fara nici o taxa de transport.

Costuri de transport!
Pretul transportului depinde de valoarea comenzii facute de tine: TRANSPORT GRATIS - daca valoarea cosului de cumparaturi depaseste 299 lei. Daca achizitia ta este sub 299 lei, valoarea transportului este de aproximativ 25 lei. Valoarea transportului se poate modifica daca adresa ta de livrare se afla in afara ariei de livrare a curierului (Fan Curier), in aceasta situatie te vom contacta telefonic pentru a va instiinta. Desigur, plata transportului este zero daca alegi sa iti ridici personal comanda de la atelierul nostru.

Comanda ajunge in...!
Dupa finalizarea comenzii o sa primesti un e-mail de confirmare a comenzii(sau, eventual, un apel telefonic, daca sunt aspecte de clarificat). Comenzile vor fi procesate si expediate in max. 2 zile (48h) lucratoare (sambata si duminica sunt zile nelucratoare). Livrarile se pot face si in zilele de sambata doar in localitatile in care firma de curierat(Fan Curier) are serviciu de livrare sambata. Totusi, in perioada diverselor sarbatori de peste an, exista posibilitatea ca unele comenzi sa fie prelucrate cu o mica intarziere, situatie in care va vom anunta telefonic detaliile despre data exacta a livrarii. In cazul ridicarii comenzii de la sediul nostru, vei fi instiintat telefonic sau printr-un sms ca poti veni sa iti ridici comanda.
ATENTIE!!! In cazul comenzilor care includ si modele personalizate, durate de livrare este posibil sa fie mai mare cu 48h, in functie de timpul necesar suplimentar de prelucrare a graficilor primite.

Daca comanda ta intarzie!
Te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin e-mail!