NASI - FINI- UNCHI - MATUSI - BUNICI

Pentru ocaziile speciale din viața rudelor tale, sau poate pentru că pur și simplu vrei să le arăți cât de mult înseamnă ele pentru tine țesem și colorăm tricouri pentru nași, fini, unchi, mătuși și bunici. Știm cât de importanți sunt în viața voastră și de aceea punem toată dragostea, zâmbetele și bucuria noastră în tricourile personalizate de noi.

Locul unde adăugăm culoare tricourilor pentru cei dragi se află chiar în sufletul nostru. Știm cât de însemnate sunt rudele apropiate și de aceea sentimetele care ne încearcă atunci când țesem fiecare tricou clasic cu acestă temă, sunt asemănătoare cu ocrotirea oferită de nași, sprijinul acordat de fini, căldura unchilor și a mătușilor dar și mângâierea bunicilor. E ca și cum am sta cu toții la masă, într-o zi specială în care toate deosebirile dintre noi dispar și rămâne doar fericirea a fi împreună.

Ni se întâmplă să ne povestim peripețiile petrecute în timpul în care nu ne-am văzut, să ne dăm sfaturi și să ne transmitem emoții doar de noi știute, atunci când țesem tricourile personalizate pentru familie.  Culoarea o adăugăm cu grjiă, pentru că știm că acele persoane ne-au  modelat, ne-au fost alături și simbolic ne-au colorat și ele pe noi cu dragostea oferită. Picături de lacrimi izbucnite din zâmbete zgomotoase sau din emoții puternice cad și se îmbibă în țesătura tricourilor aniversare, și atfel în fiecare dintre ele se înfiripă ceva mai presus de cuvinte...

Se spune că rudele nu le poți alege, dar tricourile da. Așa că noi vă putem desena și colora orice fel de sentimente sub formă de mesaje pe țesătura tricourilor personalizate.  Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți sentimetele voastre, dimensiunea desenului, culoarea mesajului și formatul acestuia. Apoi noi ne vom ocupa cu caldură de imprimarea lor pe tricou,  vom folosi cel mai bun bumbac și chiar daca  uneori se poate întâmpla ca prețurile să se schimbe, promitem că vom fi prietenoși și decenți atunci când vom calcula costurile.

Comparare Produse (0)

Pentru ocaziile speciale din viața rudelor tale, sau poate pentru că pur și simplu vrei să le arăți cât de mult înseamnă ele pentru tine țesem și colorăm tricouri pentru nași, fini, unchi, mătuși și bunici. Știm cât de importanți sunt în viața voastră și de aceea punem toată dragostea, zâmbetele și bucuria noastră în tricourile personalizate de noi.

45,00 lei

Cel mai puternic strâns în brate, cel dîntâi zâmbet al dimineții, cana preferată de cafea, problemele rezolvate împreună, zâmbetul primit când te întorci acasa, cea mai bună cina, cel mai bun loc de pe canapea și programul preferat de la televizor dezvoltă și cresc familia în moduri pe care nici cei mai mari gânditori nu au reușit să le exprime.

50,00 lei
Cadoul perfect pentru cea mai buna bunica din lume.
50,00 lei
Tricou pentru cei mai extraordinari bunici din viata ta. Daca vrei sa adaugi altceva la grafica, te rugam sa ne specifici la comentariu.
45,00 lei
Tricou pentru cei mai tari fini. Daca vrei sa adaugi ceva te rugam sa ne specifici la comentariu.
40,00 lei

Tricolul nașului nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Unii ar spune că nu este cel mai elegant ,, costum pentru barbăți '', dar nașul este o persoană ieșită din comun. Costumația mirelui trebuie luată în seamă de către toată lumea, așa că-i absolut normal ca tricourile pentru nuntă  de la noi să fie adresate și celor care le vor fi alături. Așadar e firesc să-ți dorești un tricou imprimat special pentru nunta prietenului tău chiar dacă pe el nu poate fi scris tricou naș.    

45,00 lei
Tricou pentru cei mai buni fini. Daca vrei sa adaugi ceva te rugam sa ne specifici la comentariu.
30,00 lei
Tricou pentru cei mai buni nasi. Daca vrei sa adaugi ceva te rugam sa ne specifici la comentariu.
30,00 lei
Tricoul este un cadou extraordinar pentru orice nasa.
45,00 lei
Set tricouri fina si finul. Ai posibilitatea sa iti alegi alt font, te rugam sa ne specifici acest lucru.
80,00 lei
Tricou pentru viitorii bunici. Daca doresti o alta culoare de tricou sau print decat cele prezentate de noi, te rugam sa ne specifici in comentariu.
45,00 lei
Surprinde-ti nasii cu un set de tricouri, cu siguranta vor fi incantati.
45,00 lei